VOOR WIE?

 

Uit ervaring weet ik dat de meeste mensen goed in staat zijn om iets van het leven te maken. Af en toe zijn er echter momenten dat er, zakelijk of privé, kleinere en grotere twijfels zijn.

Op zulke momenten helpt een deskundige gesprekspartner. Zodat je met hernieuwde kracht en inspiratie weer verder kunt gaan en weer op jezelf durft te vertrouwen.

Je kunt met de meest uiteenlopende vragen bij me terecht. Ze kunnen betrekking hebben op de persoon (o.a. depressie, angst, traumaverwerking, persoonlijke groei, rouw, zingeving, omgaan met kanker of de naderende dood), de prive-situatie (o.a. relationeel, eenzaamheid) of op het werk (o.a. overspannenheid, arbeidsconflicten).

Naast individuele therapie geef ik ook relatietherapie.

Mocht mijn hulp niet toereikend zijn dan verwijs ik je door naar de desbetreffende instantie.

 

WERKWIJZE

 

Vragen en problemen zijn dikwijls gerelateerd aan aandachtspunten binnen andere levensgebieden. Wanneer die zichtbaar en verduidelijkt worden, krijg jij de herkenning waarmee je verder kunt.

Mijn aanpak c.q. werkwijze is afgestemd op de persoon en het moment. Zo maak ik onder andere gebruik van inzichtgevende en verhelderende vragen, praktische oefeningen, schriftelijke onderzoeken en in het dagelijks leven toepasbare aanwijzingen.

 
De praktijk staat open voor iedereen.Direct aanmelden