CORONA

 
De coronacrisis die momenteel gaande is vraagt om een aanpassing in mijn bereikbaarheid, wijze van behandelen en verwijzing.

Allereerst de bereikbaarheid:
Je kunt me bellen op nr. 06 82003220 of mailen naar info at (=@) psychologenpraktijkbottendaal.nl. Aangezien ik vanuit thuis werk nu, ben ik niet elk moment telefonisch bereikbaar. Spreek een bericht in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

De wijze van behandelen:
Ik werk nu via beeldbellen, gewoon bellen of berichtenverkeer. Voorlopig dus even geen live face-to-face contacten. Mijn voorkeur gaat uit naar beeldbellen: zo kunnen we elkaar toch gewoon zien. In het begin zal het wellicht even vreemd zijn maar de ervaring leert dat dit snel went. Dit kunnen we gaan doen via Signal: een app die je gratis kunt downloaden op je telefoon (blauw vlak met wit bolletje). Het voldoet aan alle privacyregels. Je moet dan wel even mijn nummer toevoegen aan je contacten (06 82003220).
We kunnen natuurlijk ook een telefonisch consult doen. Of we berichten elkaar via MyMindspace.
Ik neem voor ons (al ingeplande) consult hierover contact met je op per mail (voor alle hotmail gebruikers: hou je spam in de gaten).

De verwijzing.
Om voor verzekerde zorg in aanmerking te komen heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts. Aangezien de huisartspraktijken momenteel beperkt of niet open zijn kun je het beste per mail contact opnemen met je huisarts en hierin vragen om een digitale verwijsbrief (mogelijk vooraf gegaan door een e-consult). Je kunt je vervolgens aanmelden via het aanmeldformulier op deze website. Dan neem ik snel contact met je op om een afspraak in te plannen.
Je bent welkom!

 

INTERVISIE / WAARNEMENDE PRAKTIJKEN

 

Psychologenpraktijk Steyl, Wiedeke Oldenboom
Psychologenpraktijk Els van Heek
S.P.E.L. Nijmegen, Monic Seuntjens

 

 

KLACHTEN

 
Wanneer je klachten hebt over mij als je behandelend psycholoog, dan hoop ik dat je daarmee bij mij komt. Als we er samen niet uitkomen, kun je je klacht aan een samenwerkende collega-psycholoog voorleggen (zie bovenstaand). Wanneer ook deze bemiddeling niet naar tevredenheid is, kun je je klacht aan de LVVP of het NIP voorleggen. Via de website van de LVVP (https://lvvp.info) of het NIP (www.psynip.nl) kun je lezen hoe een dergelijke klachtenprocedure gestart kan worden.

 

WACHTTIJDEN

 

Het eerste contact verloopt via de receptie van Gezondheidscentrum Bottendaal (024 32 34 659) of via de website, pagina “Contact”.
Desgewenst bel ik je terug om wederzijds een indruk te krijgen.
We hebben dus binnen 2 dagen telefonisch contact.
Ik streef ernaar om binnen 5-10 werkdagen na aanmelding een eerste afspraak met je in te plannen.

Na het eerste consult plannen we in overleg het vervolg.  In ieder geval is er dan de mogelijkheid via het eHealth portaal van MyMindspace voor het maken van vragenlijsten, dagboek, berichten, oefeningen. Natuurlijk is dat afhankelijk van jouw vraag.
De vervolgconsulten beginnen doorgaans 3 tot 5 weken na het eerste consult. De duur en de frequentie is in overleg en afhankelijk van je vraag.

 

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met mij, of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 

Datum bijgewerkt:  Maart 2020

 
De praktijk staat open voor iedereen.Direct aanmelden