CORONA

 

De huidige ‘corona-tijd’ vraagt om wat extra voorzichtigheid.
In principe werk ik gewoon weer ‘live’ op de praktijk.
Mochten jij of ik echter corona gerelateerde klachten hebben, of je voelt je niet save bij een ‘live’ ontmoeting, dan zien we elkaar via videobellen. Ik stuur je dan per mail via WeSeeDo een link toe, die je alleen maar hoeft aan te klikken (je hoeft dus zelf niets te installeren). Je komt dan in een ‘wachtkamer’ waar ik je ‘op kom halen’.
We kunnen natuurlijk ook gewoon bellen.

 

DE VERWIJZING

 

Om voor verzekerde zorg in aanmerking te komen heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts. Je kunt je vervolgens aanmelden via het aanmeldformulier op deze website. Dan neem ik snel contact met je op om een afspraak in te plannen. Je kunt zelf ook contact opnemen met het Gezondheidscentrum (024-3234659) en via de assistente een afspraak in laten plannen.
Je bent welkom!

 

INTERVISIE / WAARNEMENDE PRAKTIJKEN

 

Psychologenpraktijk Steyl, Wiedeke Oldenboom
Psychologenpraktijk Els van Heek
S.P.E.L. Nijmegen, Monic Seuntjens

 

 

KLACHTEN

 
Wanneer je klachten hebt over mij als je behandelend psycholoog, dan hoop ik dat je daarmee bij mij komt. Als we er samen niet uitkomen, kun je je klacht aan een samenwerkende collega-psycholoog voorleggen (zie bovenstaand). Wanneer ook deze bemiddeling niet naar tevredenheid is, kun je je klacht aan de LVVP of het NIP voorleggen. Via de website van de LVVP (https://lvvp.info) of het NIP (www.psynip.nl) kun je lezen hoe een dergelijke klachtenprocedure gestart kan worden.

 

WACHTTIJDEN

 

Het eerste contact verloopt via de receptie van Gezondheidscentrum Bottendaal (024 32 34 659) of via de website, pagina “Contact”.
Desgewenst bel ik je terug om wederzijds een indruk te krijgen.
We hebben dus binnen 2 dagen telefonisch contact.
Ik streef ernaar om binnen 5-10 werkdagen na aanmelding een eerste afspraak met je in te plannen.

Na het eerste consult plannen we in overleg het vervolg.  In ieder geval is er dan de mogelijkheid via het eHealth portaal van MyMindspace voor het maken van vragenlijsten, dagboek, berichten, oefeningen. Natuurlijk is dat afhankelijk van jouw vraag.
De vervolgconsulten beginnen doorgaans 3 tot 5 weken na het eerste consult. De duur en de frequentie is in overleg en afhankelijk van je vraag.

 

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met mij, of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 

Datum bijgewerkt:  Augustus 2020

 
De praktijk staat open voor iedereen.Direct aanmelden