CORONA

 

De huidige ‘corona-tijd’ vraagt om wat extra voorzichtigheid.
In principe werk ik gewoon weer ‘live’ op de praktijk.
Mochten jij of ik echter corona gerelateerde klachten hebben, of je voelt je niet save bij een ‘live’ ontmoeting, dan zien we elkaar via videobellen. Ik stuur je dan per mail via WeSeeDo een link toe, die je alleen maar hoeft aan te klikken (je hoeft dus zelf niets te installeren). Je komt dan in een ‘wachtkamer’ waar ik je ‘op kom halen’.
We kunnen natuurlijk ook gewoon bellen.

 

DE VERWIJZING

 

Om voor verzekerde zorg in aanmerking te komen heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts. Je kunt je vervolgens aanmelden via het aanmeldformulier op deze website. Dan neem ik snel contact met je op om een afspraak in te plannen. Bij vragen kun je me altijd eerst even mailen (info@psychologenpraktijkbottendaal.nl) of bellen (0682003220). Ook kun je via de pagina ‘Contact’ een bericht sturen. Je bent welkom!

 

INTERVISIE / WAARNEMENDE PRAKTIJKEN

 

Psychologenpraktijk Steyl, Wiedeke Oldenboom
Psychologenpraktijk Els van Heek
S.P.E.L. Nijmegen, Monic Seuntjens

 

 

KLACHTEN

 
Wanneer je klachten hebt over mij als je behandelend psycholoog, dan hoop ik dat je daarmee bij mij komt. Als we er samen niet uitkomen, kun je je klacht aan een samenwerkende collega-psycholoog voorleggen (zie bovenstaand). Wanneer ook deze bemiddeling niet naar tevredenheid is, kun je je klacht aan de LVVP of het NIP voorleggen. Via de website van de LVVP (https://lvvp.info) of het NIP (www.psynip.nl) kun je lezen hoe een dergelijke klachtenprocedure gestart kan worden.

 

WACHTTIJDEN

 

Op dit moment neem ik, gezien de grote toestroom en daardoor lange wachttijd, tijdelijk geen nieuwe cliënten aan. Zodra er weer ruimte is laat ik dit via de website weten.

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met mij, of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 

Datum bijgewerkt:  1 september 2021

 
De praktijk staat open voor iedereen.Direct aanmelden