DRS. CARLA OUDE LENFERINK

 
Ik ben afgestudeerd in 1985 aan de Radboud Universiteit Nijmegen en ben eerstelijnspsycholoog van het eerste uur. Daarnaast ben ik ook werkzaam als bedrijfspsycholoog.

In de loop der jaren volgde ik ondermeer de volgende opleidingen:  Gestalt-psychotherapeut, Strategisch Gezinstherapeut, trainer Persoonlijke Effectiviteit, RET (cognitieve gedragstherapie), EMDR (traumabehandeling), Mindfulness, Psychologische interventies voor Oncologische en Palliatieve patienten (vanuit het Integraal Kankercentrum Oost) en EFT (Emotion Focused Therapy).
Ook heb ik allerlei arbeidsrelevante opleidingen gevolgd.

 

ERVARING

 
Sinds 1986 heb ik een bloeiende eerstelijnspraktijk binnen een gezondheidscentrum met goede relaties naar andere disciplines (denk aan huisartsen, POH-GGz, psychotherapeut, maatschappelijk werk, diëtiste en fysiotherapeuten). Ik behandel zowel individuen als (echt)paren. Ook heb ik ruime ervaring met bedrijfspsychologische zorg, samenwerking met bedrijfsartsen en bedrijfsmaatschappelijk werkers. Tevens heb ik jarenlange ervaring als trainer en coach in persoonlijke ontwikkeling.
En last but not least is er de intensieve samenwerking met collega
(eerstelijns-) psychologen en psychotherapeuten.
 
37
 

KWALIFICATIES EN LIDMAATSCHAP VERENIGINGEN

 
  • Geregistreerd Gezondheidszorgpsycholoog BIG
  • Eerstelijnspsycholoog NIP
  • Lid NIP, LVE en Zorgcoöperatie PsyZorg Nijmegen e.o.
 
De praktijk staat open voor iedereen.Direct aanmelden